Termeni și Condiții

/
Termeni și Condiții

Acești termeni și condiții (împreună cu informațiile și politicile conținute în pagina „Politica de Confidențialitate”, de pe website-ul nostru și orice alte documente menționate în acești termeni și condiții (Termeni și Condiții), stabilesc termenii legali care se aplică pentru utilizarea dvs. a website-ului nostru https://artcrowd.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești „Termeni și condiții” și asigurați-vă că înțelegeți, înainte de a cumpăra produsele publicate de noi. Vă rugăm să rețineți că, utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții.

Dacă nu acceptați acești Termeni și condiții, nu veți putea utiliza serviciile oferite de compania noastră și ar trebui să părăsiți website-ul imediat.

Dacă continuați să utilizați website-ul sau dacă comandați produse, vom lua acest lucru ca o acceptare a acestor Termeni și condiții.

1) Înțelegerea acestor Termeni și condiții

Când anumite cuvinte și expresii sunt utilizate în acești Termeni și condiții, acestea au semnificații specifice (acestea sunt cunoscute ca „termeni definiți”).

Puteți identifica acești termeni definiți, deoarece încep cu majuscule (chiar dacă nu sunt la începutul unei propoziții). În cazul în care este utilizat un termen definit, acesta are semnificația oferită în secțiunea din Termeni și condiții, unde a fost definit (puteți găsi aceste semnificații uitând propoziția în care termenul definit este inclus în paranteze și alte semne de punctuație).

Când ne referim la „noi”, sau „ai noștri”, ne referim la artcrowd.ro. În cazul în care ne referim la „dvs.”, ne referim la persoana care utilizează serviciile oferite de noi.

Am folosit rubrici pentru a vă ajuta să înțelegeți acești Termeni și condiții și pentru a localiza cu ușurință informațiile. Acești Termeni și condiții sunt disponibili doar în limba română.

Nu vom depune copii ale contractelor dintre noi și dvs. referitoare la furnizarea serviciilor noastre sau între dvs. și partenerii de vânzare a produselor afișate pe website-ul nostru.

De aceea, vă recomandăm să imprimați sau să salvați o copie a acestor Termeni și condiții pentru înregistrările dvs. (dar vă rugăm să rețineți că putem modifica acești Termeni și condiții din când în când.

Vă rugăm să verificați website-ul nostru, respectiv pagina de „Termeni și Condiții”, în mod regulat și de fiecare dată când utilizați serviciile pentru a comanda produse, pentru a vă asigura că înțelegeți termenii legali care se aplică la acel moment.

2) Despre noi

Suntem artcrowd.ro, o companie SEO și Web Design, din Alba Iulia. Sediul nostru se află în Alba Iulia.

Vă oferim servicii de promovare prin intermediul website-urilor noastre. Mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim sunt prezentate în secțiunea „Servicii SEO”, de pe website-ul https://seo.org.ro.

Când achiziționați produse utilizând website-ul nostru, le achiziționați de la comercianții terți (parteneri ), numiți pe site-ul web. Este important să înțelegeți că – contractul de achiziție a produselor se află între dvs. și partenerul relevant.

Acționăm ca agent în numele partenerilor, care sunt principalii distribuitori. Nu cumpărați produse de la noi. Suntem autorizați de către Partenerii relevanți să redirecționăm cumpărătorii către pagina produselor.

3) Serviciile noastre

Serviciile pe care le oferim vă permit să căutați prin website-ul nostru și să cumpărați produse de la un număr mare de producători și mărci partenere din întreaga lume.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.