Sari la conținut
Stil, întrebuințări interesante oferite de colecția personală de eșarfe

Stil, întrebuințări interesante oferite de colecția personală de eșarfe

Stil, întrebuințări interesante oferite de colecția personală de eșarfe. Dați frâu liber imaginației pentru acel look ieșit din tipare.

Eșarfele pot servi mai mult decât a fi un accesoriu util și elegant. Cu know-how-ul potrivit, puteți pune eșarfa preferată să lucreze ca un jucător pentru decorarea casei.

Urmăriți mai jos câteva modalități de a vă transforma eșarfa într-o operă de artă multifuncțională:

 • napron. Nu este necesară o foarfecă sau o mașină de cusut. Drapați eșarfa peste masă și voilà, un nou napron de masă;
 • față de pernă. Puteți scoate vechiul ac și firul de cusut pentru a crea o față de pernă frumoasă. Pentru cei cu probleme de cusut, puteți înfășura pur și simplu perna pentru un aspect la fel de grozav;
 • cuvertură. Puteți coase acele eșarfe vechi împreună pentru o pătură frumoasă și călduroasă;
 • artă de perete. Cine trebuie să arunce milioane pe un Monet când ai eșarfe de încadrat?;
 • față de masă. Transformă-ți masa cu o eșarfă și o bucată de plexiglas;
 • șnur pentru draperie. Găsiți câteva eșarfe care să se potrivească draperiilor de la ferestre și folosiți-le pentru legare;
 • perdea. Dacă tot ne referim la perdele, de ce să nu afișăm eșarfa preferată la fereastră?;
 • căptușeală. Gândul de a tăia eșarfa preferată nu te face să tresari? Încearcă să folosești o bucată din ea ca o căptușeală pentru cutia de bijuterii.

Sfaturi în potrivirea blugilor și ale eșarfelor pentru o iarnă cu stil

În acest articol de pe blog vom prezenta combinația clasică dintre blugi și eșarfe. Verificați textul și asigurați-vă că ne spuneți modul dvs. preferat de a combina cele două elemente!

Când te gândești la iarnă, te gândești la haine călduroase: jachete mari, eșarfe, mănuși, pălării și cizme drăguțe. Blugii sunt modalitatea perfectă de a vă încălzi pe vreme rece și merg cu orice, mai ales cu eșarfele!

Blugii completează aspectul american și există de zeci de ani. De-a lungul anilor, designerii au perfecționat acest stil pentru a se potrivi perfect corpului feminin. Toate femeile ar trebui să se poată bucura de blugi de designer la un preț accesibil.

Căutați o pereche de blugi care sunt mai casual, oferind o potrivire strânsă, confortabilă și un design elegant. Aceste modele vor merge de minune cu un trench colorat, o eșarfă confortabilă și niște botine drăguțe.

Vă puteți menține frumoasă și caldă în acele zile reci de iarnă.

Un alt aspect grozav este un cardigan strălucitor asortat cu niște tocuri ascuțite din piele de lac. Blugii pot merge chiar și cu un tricou confortabil și o pereche de sandale. Indiferent ce preferați, blugii sunt perfecti într-o combinație de stil cu eșarfele.

Un alt stil de blugi tot mai popular sunt cei cu talie înaltă pentru femei. Blugii cu talie înaltă trebuie să atingă talia naturală sau ușor deasupra. Dacă nu știți unde vă este talia naturală, trucul este să luați o bucată de șnur.

Înfășurați-vă talia aparentă, apoi îndoiți-vă ușor din talie, în față, în spate și în lateral. Șnurul va ajunge să cadă pe talia ta naturală. Blugii cu talie înaltă sunt mai populari pentru aspectul evazat.

Sfaturile grozave care pot fi urmate

Am pregătit pentru dvs. câteva sfaturi pe care puteți să le urmați când purtați blugi cu talie înaltă. Printre acestea, putem include alegerea unui top potrivit și introducerea unor perechi de blugi.

Puteți încerca, de asemenea, să găsiți modalități de a atrage mai multă atenție în partea de sus. Legați-vă o eșarfă colorată în jurul gâtului. Purtarea unei centuri cu această ținută vă poate accentua formele și vă poate face corpul să pară mai înalt.

Aveți grijă, totuși: purtarea unei cămăși largi poate îndepărta acel stil al blugilor. Dacă vă plac accesoriile, alegeți o eșarfă simplă din bumbac și brățări elegante.

Stil personal prin combinarea eșarfelor cu geanta

Geanta începe să piardă din strălucire? Acea explozie de stil pe care a avut-o cândva începe să se estompeze? Invidiezi vedete precum Heidi Montag, Jennifer Anniston sau Eva Longoria Parker pentru stil și modă?

Ei bine, dacă o invidiezi pe Heidi din alte motive, în afară de poșeta ei, atunci nu te putem ajuta… Dar dacă treci de această zonă înseamnă că ai ajuns la locul potrivit!

Eșarfele sunt accesorii uimitoare! Pot adăuga o notă de culoare unei ținute. Acum pot chiar să adauge o notă revitalizantă de viață pentru o geantă!

Asta este corect! Puneți eșarfa la geantă! Cine ar fi crezut că o mică atingere de culoare satinată ar putea transforma complet geanta ta de mână!

Iată câteva sugestii:

 • rămâneți în zona de piele. Dacă adăugați câteva eșarfe colorate din satin la geantă încercați să fie din piele. Sunt poșete din pânză și cânepă cu eșarfe care par neorganizate și nu aduc un plus de stil;
 • nu aveți rețineri în legătură cu culoarea. Când adăugați eșarfa la geanta de mână alegeți culoarea! Încercați să adăugați oricum puțină culoare la poșetă. Mergeți cu un pas mai departe pentru a ieși în evidență eșarfa, geanta de mână și voi;
 • satinul și bumbacul sunt esențiale. Eșarfele sunt realizate din toate materialele. Cașmir, bumbac, satin, lână, mătase… Încercați să vă lipiți de materialele aerisite. Satinul și bumbacul sunt ușor de legat și demonstrează bine culoarea. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să legați eșarfa scumpă de cașmir în jurul poșetei. Mai apoi, să urmăriți cum zboară odată cu vântul după ce se dezleagă.

Îndrăzniți să adăugați o culoare la geantă.

Pe lângă o geantă cu eșarfă mai aveți nevoie de haine de damă care sunt de calitate. Vă invităm să accesați secțiunea noastră de magazin online pentru a descoperi oferta de azi!

Cele mai bune culori de eșarfe pentru un stil complet

Știi în ce anotimp te-ai născut și care e anotimpul preferat al tău, dar știi în ce anotimp ești? Majoritatea oamenilor nu știu. Însă, printr-un proces cunoscut sub numele de analiză a culorilor, puteți determina ce anotimp sunteți.

Descoperiți ce culori arată cel mai bine alături de aspectul dvs. natural. Sună grozav, nu-i așa? Ei bine, în loc să pierdem mai mult timp, să începem!

1. Caldă sau cool?

Pentru acest test veți avea nevoie de: o oglindă, lumină naturală, o bucată de hârtie albă și un creion (glumesc).

Tot ce trebuie să faceți pentru a stabili dacă sunteți cool sau rece este să stați în fața oglinzii. Condițiile de iluminare naturală trebuie să fie întrunite. Așezați bucata de hârtie sub bărbie. Închideți ochii pentru câteva secunde și apoi deschideți-i iar.

Când ați deschis ochii, ați observat mai întâi hârtia sau fața? Dacă fața e răspunsul, ești considerată cool. Dacă ai văzut prima dată hârtia, ești caldă.

2. Caldă: primăvară sau toamnă?

Acum, că știi că ai subtonuri calde, este timpul să-ți dai seama dacă ești primăvară sau toamnă. Pentru a face acest lucru, ne vom uita la culoarea părului tău.

În cazul în care culoarea părului variază de la blond deschis la șaten mediu, ești primăvară. Pe de altă parte, dacă părul tău e negru, roșcat sau șaten închis, ești considerată toamnă.

3. Cool: vară sau iarnă?

Pentru voi, copiii cool, vom urma același proces pentru a stabili dacă sunteți vară sau iarnă. În cazul în care culoarea părului dvs. variază de la blond deschis la șaten deschis, ești vară. Pe de altă parte, dacă părul tău este negru, roșcat sau șaten închis, ești considerată iarnă.

Înapoi sus