Sari la conținut
Moda, 10 schimbări pentru a arăta și a te îmbrăca mai bine în 2021

Moda, 10 schimbări pentru a arăta și a te îmbrăca mai bine în 2023

Moda, 10 schimbări pentru a arăta și a te îmbrăca mai bine în 2023. Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru o “revizie” personală.

Un nou an înseamnă o “foaie” curată și o oportunitate de a lăsa în urmă greșelile din trecut. De asemenea, este momentul potrivit de a-ți forma obiceiuri mai bune. Descoperă în acest articol de blog ideile noastre interesante pentru anul 2023. Vom avea în curând articole speciale în care vom discuta despre subiectul rochie de seară.

Moda personală are nevoie de o transformare

În umila noastră părere, garderoba și obiceiurile de îngrijire personală sunt locuri bune de început. Acesta e motivul pentru care am adunat o listă pentru moda și îngrijirea personală de care poți ține cont în acest an.

De la reducerea garderobei până la adoptarea unei rutine de îngrijire a pielii, acestea sunt noile acțiuni pe care trebuie să le faci în 2021. Există multe pe care nu le poți controla, dar ai o jurisdicție completă asupra stilului și îngrijirii personale.

Afară cu vechiul…

Începutul unui nou an este momentul perfect pentru a face o analiză profundă în garderoba ta. Și vrem să spunem cât mai exact: fii brutal.

Există articole de îmbrăcăminte care nu au mai fost purtate de anul trecut? Scapă de ele pentru a face loc lucrurilor pe care le vei purta. Centrele de caritate, serviciul de reciclare a îmbrăcămintei sau cineva de pe olx va putea folosi lucrurile pe care nu le mai vrei.

Încă nu poți face față provocării? Încearcă acest truc la îndemână: întoarce toate umerașele în aceeași poziție. După ce porți ceva, pune-o înapoi în șifonier cu umerașul invers.

După câteva luni poți vedea ce haine nu sunt purtate, deoarece vor fi singurele neîntoarse.

Bun venit noilor haine din moda curentă

Începutul anului este un moment bun nu doar pentru a scăpa de lucrurile vechi. E, de asemenea, momentul perfect pentru actualizare și reinventare.

Acum te bucuri de spațiu suplimentar în garderobă. Este timpul să adaugi haine bărbați noi și să începi anul pe drumul cel bun, măcar din punct de vedere al stilului vestimentar.

Vânzările din ianuarie sunt minunate pentru achiziționarea pieselor premium la prețuri avantajoase, dar gândiți-vă înainte de a cumpăra. Achizițiile din impuls tind să se refere la lucruri care se poartă cel mai puțin.

Gândește-te și cumpără articole de îmbrăcăminte atemporale pe care știi că le poți folosi foarte mult. E bine pentru portofel și pentru planetă.

Lărgește-ți orizonturile olfactive

Moda nu se referă doar la îmbrăcăminte bărbați. În afară de utilizarea exagerată, una din cele mai frecvente capcane atunci când vine vorba de parfum este de a avea prea puține. Poate că te gândești la unicul tău parfum ca la cel ce te reprezintă.

Asta este bine. E bine să ai o colonie “uniformă” de zi cu zi. Cu toate acestea, este bine să amesteci și să modifici parfumul în funcție de sezon și/sau ocazie.

Mirosurile bogate de lemn, fum sau chiar cele picante funcționează cel mai bine în lunile de iarnă. Acestea tind să dureze mai mult pe piele fără a fi estompate de frig.

Pe de altă parte, parfumurile proaspete, florale și citrice sunt mai potrivite pentru vară. În afară de aceasta, merită să ai și un parfum premium pentru acele ocazii speciale.

Cumpără inteligent

Pledăm constant pentru cumpărarea doar a ceea ce vă puteți permite. Îmbrăcămintea de calitate poate părea scumpă, dar când ținem cont de faptul că o poți purta ani de zile sau chiar decenii prețurile încep să se simtă mult mai justificate.

Mai mult, este important să facem tot posibilul pentru a reduce risipa. Este mai bine să plătim mai mult pentru ceva ce este realizat pentru a rezista decât să plătim mai puțin pentru ceva destinat coșului de gunoi.

Moda aparatelor de îngrijire personală va rămâne alături de noi

Pe măsură ce am intrat și ieșit din restricțiile coronavirusului, îngrijirea părului a devenit o problemă reală. Dar, deși frizeria poate că este închisă, asta nu e o scuză pentru a ajunge ca omul peșterilor.

În schimb, cumpără și învață să folosești un aparat de tuns/bărbierit. Nu trebuie să fii prea tehnic. Chiar și o tunsoare mai stângace săptămânală va arăta mai bine decât deloc.

Upgrade în moda pentru sala de sport

Noul tu arată și mai bine în unele echipamente noi de sport. Scapă de tricourile de bumbac pătate de transpirație, jogging-uri întinse și adidași care abia dacă mai rezistă. Răsfață-te cu niște haine de antrenament elegante.

Lucrurile cheie pe care trebuie să le cauți sunt tricourile care absorb transpirația, pantaloni scurți conici sau pantaloni scurți cu tăietură atletică, niște încălțăminte special concepută și o geantă sport de calitate.

Echipamentele de sport arătoase s-ar putea să nu vă facă mai puternici sau mai rapizi în sens direct. Dar, cu siguranță vă vor motiva să vă ridicați de pe canapea și să vă puneți în mișcare.

Hidratează, hidratează, hidratează

Pandemia ne-a obligat pe toți să ne petrecem o mare parte din timp în interior. În funcție de locul în care te afli înseamnă una dintre cele două lucruri pentru pielea ta.

Fie va fi uscată din cauza aerului condiționat, fie din cauza încălzirii centrale. Deci, ce poți face în legătură cu asta? Simplu! Trebuie să te hidratezi și pe exterior, nu doar pe interior prin consumul regulat de lichide.

Investește în două creme hidratante de bună calitate. Una poate fi pentru față și cealaltă pentru corp. Obișnuiește-te să le folosești în fiecare zi. Pielea ta îți va mulțumi pentru asta.

Moda poate fi cucerită și cu puține obiecte vestimentare

Poate suna contraintuitiv, dar dacă ai mai puține haine la dispoziție este mai ușor să arătați bine. Ideea din spatele acestei teorii este să te “înarmezi” cu o selecție centrală de articole de îmbrăcăminte de calitate ce acoperă toate nevoile de bază.

De asemenea, acestea trebuie să funcționeze împreună în perfectă armonie.

O astfel de abordare îți permite să te îmbraci bine în orice situație, fără a te gândi prea mult la asta. Cumpără piese clasice: tricouri simple, cămăși Oxford, denim raw, costum bleumarin, cizme, pantofi Derby și adidași albi din piele.

Utilizează un factor de protecție solară

Ce mai noutate… Dacă te expui la soare ești expus automat și la razele UV dăunătoare. Acestea pot duce la deteriorarea pielii sau mai rău. De aceea, a utiliza SPF în fiecare zi este una dintre cele mai valoroase rezoluții de îngrijire pentru sezonul cald.

Nici nu trebuie să însemne folosirea unui factor de protecție solară de 50+ în fiecare zi. De fapt, pe piață există o mulțime de hidratante SPF care vor face o treabă grozavă. Hidratare și protecție împotriva razelor UV dintr-o singură mișcare. Super!

Încearcă ceva nou

Fie că este vorba de experimentarea unor noi culori și texturi, adăugarea unei bijuterii la look sau pur și simplu încercarea unui nou stil de barbă, poate este un moment ideal pentru a încerca ceva nou.

În plus, cu mulți oameni ce lucrează de acasă, nu va trebui să îți faci griji cu privire la ce vor spune colegii de muncă. Aceasta este o oportunitate de a experimenta și a vedea ce funcționează în siguranța propriei case. Profită!

Înapoi sus