Sari la conținut
Look, 5 noi moduri de a reîmprospăta aspectul fără multe bătăi de cap

Look, 5 noi moduri de a reîmprospăta aspectul fără multe bătăi de cap

Look, 5 noi moduri de a reîmprospăta aspectul fără multe bătăi de cap. Când banii sunt o problemă, gestionarea tranziției este provocatoare.

Desigur, poți combina blugii de anul trecut și vesta puffer cu topurile tale de vară. Dar unde mai este distracția? Reprezintă, cu siguranță, o strategie acceptabilă. În plus, este de preferat în detrimentul obiectelor vestimentare care depășesc bugetul alocat pentru acest an.

Cu toate acestea, există alternative care ți-ar putea oferi garderobei de toamnă stilul pe care îl dorești. Toate acestea, fără a-ți epuiza tot contul bancar. În acest articol de pe blog am realizat o selecție a acestor “hack-uri” care sunt la îndemână pentru oricine.

Citiți mai departe cele cinci actualizări de look perfecte pentru această toamnă.

1. Look nou prin simpla schimbare a lentilelor ochelarilor de soare

Petreceți mult timp afară sau locuiți în zone unde soarele este deosebit de “darnic” cu voi? Puteți transforma acea pereche de ochelari preferată într-o nouă declarație fără costuri exagerate.

Ne referim la schimbarea lentilelor de la nuanțele lor standard de negru, maro sau argintiu. Încercați tonuri de verde, galben sau albastru îndrăzneț. Sunt nenumărate companii ce dispun de o gamă largă de lentile de schimb pentru toate mărcile dvs.

Dacă nu găsiți exact obiectivele dorite, ați putea face un set personalizat. Alegeți specificațiile, inclusiv culoarea, trimiteți ochelarii de soare și așteptați ca furnizorul să se ocupe de restul.

În mod evident, există și o altă variantă mult mai simplă. Puteți cumpăra o pereche nouă de ochelari de soare la un preț care să nu vă lase un gust amar.

Aceasta este o opțiune bună dacă nu vă place look-ul oferit de ochelarii de soare scumpi și de marcă. În umila noastră părere, nu e importantă atât marca/prețul, cât modul în care se potrivesc și dacă vă plac.

Optați pentru ochelari la un preț ridicat dar care vă plac. Este o idee mult mai insiprată decât să cheltuiți sume mici și să nu îi folosiți. Într-o asemenea situație vorbim despre o risipă de bani.

Economia poate fi redirecționată spre cumpărarea unor produse din acest magazin online!

2. Schimbați cataramele curelelor

Tricourile și blugii nu sunt plictisitori atunci când aveți accesorii distractive la îndemână. Și un accesoriu ce nu se uită adesea este cureaua de declarație. Îți poți crea propriul look prin asocierea unei eșarfe de anul trecut cu o cataramă drăguță.

Puteți găsi catarame chic la prețuri accesibile care vă vor actualiza stilul în acest sezon. Alegerea noastră preferată, catarama rotundă din sidef. Nu aveți cum să greșiți dacă faceți o asemenea alegere!

Ne place, de asemenea, și o cataramă de cupru ciocănită. Adaugă destulă strălucire și textură unei curele vechi și simple din piele. Această piesă este puțin mai strălucitoare decât alte opțiuni din această categorie.

Cu siguranță va fi o piesă de conversație.

3. Adăugați lanțuri la cizme sau la poșetă pentru un look “metalic”

Accesoriile sub formă de lanțuri sunt în tendințe în acest sezon de toamnă-iarnă. O asemenea oportunitate vă oferă șansa de a vă reîmprospăta vechile botine, geanta, cureaua sau chiar o jachetă din denim.

Tot ce aveți nevoie sunt doar câteva lanțuri de diferite stiluri ori culori, plus câteva elemente de fixare pentru bijuterii.

Frumusețea lanțurilor cu buclă în jurul botinelor sau a genții e dată de faptul că este temporară. Decideți că nu vă place look-ul sau trebuie să fiți mai puțin “nervoasă” într-o anumită zi? Desfaceți și scoateți lanțurile, simplu, la fel ca pe un colier.

4. Colorează-ți unghiile

Oja poate fi actualizarea preferată a stilului fără a consuma sume importante din bugetul personal. Puteți găsi orice culoare a curcubeului. Țineți cont de faptul că producătorii de ojă sunt foarte buni în alegerea celor mai tari tendințe de culoare.

Puteți combina mai multe culori pentru a ieși puțin din tipare sau din standard. De exemplu, vopsiți patru unghii pe fiecare mână în albastru și folosiți portocaliul pentru unghia rămasă.

Dacă doriți un look elegant, există tutoriale de manichiură geometrică disponibile pe internet. Orice abordare va câștiga, cu siguranță, puncte de stil.

Distrage atenția de la faptul că garderoba de toamnă constă din elemente care au trecut printr-o reconversie.

5. Vopsirea blugilor și tricourilor pentru un look fresh

O sticlă de vopsea lichidă nu cost o avere și puteți face atât de multe cu ea! Economisiți câțiva bani făcând vopsea din lucruri pe care le aveți deja prin casă.

Pe YouTube există canale cu persoane care pot explica mai bine acest procedeu. Vă sugerăm să vă uitați acolo înainte de a trece mai departe. Nu vreți să riscați o deterioare ireversibilă a hainelor preferate!

Vopsirea DIY este strategia perfectă pentru a revigora articolele vechi de îmbrăcăminte în acest sezon. Nu uitați de fapul că toată lumea poartă culori strălucitoare în 2020. Vreți să vă transformați blugii favoriți printr-o culoare roșie cărămizie?

Veți avea puncte în plus la tendințe dacă adoptați acest nou look. În plus, vopseaua e o modalitate deloc costisitoare pentru a experimenta noi culori și modele.

În loc să cumpărați o bluză verde strălucitoare ca experiment, încercați să vopsiți un tricou pe care l-ați cumpărat deja. Dacă nu îți vine să porți topul verde, știi că acea culoare nu e pentru tine în acest sezon.

Nici nu trebuie să alegeți o spălare și colorare stridentă a obiectelor vestimentare. Vopsirea prin imersiune creează un efect interesant care poate fi foarte măgulitor pentru topuri.

Există atât de multe alternative pentru a avea acel nou look la care tânjești. Dacă toate acestea ți se par prea complicate sau nu ai la dispoziție timpul necesar, nu este nicio problemă! Accesează acest magazin online de prezentare și alege produsele oferite spre vânzare la prețuri fără egal!

Actualizarea garderobei la costuri reduse

Cu ceva timp liber și creativitate, vă puteți reinventa stilul pentru a se încadra în conformitate cu tendințele actuale. Toate acestea, fără a cumpăra de fapt haine noi.

Totuși, această abordare vine cu un avertisment. S-ar putea să vă lăsați “duse de val” în actualizările de garderobă DIY. Știți doar că, dacă începeți să cumpărați vopsea pentru haine în vrac, e posibil să aveți nevoie de o intervenție.

Înapoi sus