Despre Noi

/
Despre Noi

ArtCrowd, este misiunea noastră de viitor, pentru a deveni o platformă la nivel global, care se ocupă cu promovarea pentru haine de damă cu adevărat bune.

Oferim posibilități tuturor companiilor și clienților cu care lucrăm, să gândească, să acționeze și să aleagă pozitiv.

Vrem să vă inspirăm și să vă informăm pentru a face alegeri pozitive, care să ia în considerare impactul asupra mediului, societății și protecției animalelor.

Pentru a face acest lucru, nu numai că promovăm mărcile bune și produsele care nu pun probleme durabilității, dar oferim și servicii de promovare online, pentru a ajuta la reducerea produselor de proastă calitate.

Veți vedea diferențele și veți gândi pozitiv după achiziționarea produselor promovate de compania noastră.

Produse cu durabilitate

ArtCrowd, este modul în care identificăm ce produse au fost create cu durabilitate în timp. Edițiile și colecțiile pentru femei, etichetele și informațiile reale, incluse în descrierile produselor, sunt pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la achizițiile dvs.

Cum selectăm mărcile și produsele pentru a fi etichetate?

Avem o echipă cu specialiști în acest domeniu, o agenție independentă de informare, care evaluează durabilitatea mărcilor din trei criterii:

  • mediu
  • social
  • protecția animalelor

Brandurile mari trebuie să obțină un minim de patru din cinci stele, pe sistemul nostru de evaluare pentru a se califica. Mărcile mici, trei din cinci stele.

Atunci când un brand se califică, toate produsele sale vor fi automat etichetate drept “ArtCrowd”.

Dacă o marcă nu se califică în sistemul nostru, unele dintre produsele sale pot fi în continuare promovate dacă acestea îndeplinesc următoarele criterii:

  • Dacă mai mult de 50% din produs este fabricat din materiale ecologice.
  • În conformitate cu „Nouă ne pasă”, materialele pe care le considerăm ecologice sunt fie organice (pot fi bumbac, in, cânepă, mătase, lână), reciclate (inclusiv poliester, lână, bumbac, piele, nylon, hârtie, poliamidă), sau cele recunoscute ca respectând standardele independente, cum ar fi lenjeria intimă.
  • Dacă produsul este certificat de organizații sau inițiative de renume din România, în general ONG-uri, cu profil de mediu.

Ce este mai bun pentru Dvs.?

ArtCrowd, este principala sursă pentru ratingurile de sustenabilitate a mărcilor de modă. Aplicația și instrumentele noastre sunt concepute pentru a inspira oamenii să facă alegeri mai bune.

Dorim să vă influențăm pentru a face cumpărături mai bune, care ajută în evaluarea impactului mărcii respective asupra oamenilor și de ce nu, asupra planetei.

Sistemul nostru de evaluare „ArtCrowd”, are în vedere politicile și practicile fiecărei mărci privind tratamentul lucrătorilor, protecția animalelor și utilizarea resurselor, precum energie, apă și produse chimice.

Evaluările se bazează pe informații disponibile public, inclusiv standarde industriale, certificări și raportări proprii ale unei mărci promovate.

Pentru ca o marcă să poată avea o notă bună, trebuie să fie transparentă cu privire la progresul lor în aceste probleme.

Ce înseamnă dacă un produs nu este etichetat „ArtCrowd”?

Acest lucru înseamnă că produsul respectiv nu îndeplinește standardele noastre pozitive. Produse de genul acesta nu vor fi publicate pe website.

Cum pot să mă implic?

Suntem mereu în căutarea mărcilor care gândesc pozitiv și au aceeași misiune ca noi. Dacă este posibil să existe o marcă pe care am ratat-o, vrem să aflăm despre ea! Anunțați-ne prin email. În acest mod, noi și generațiile viitoare vom avea o viață mai bună. Este un început, nu?

Toată stima!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.