Sari la conținut
Adidași, top 5 trenduri pentru femei din acest sezon toamnă-iarnă

Adidași, top 5 trenduri pentru femei din acest sezon toamnă-iarnă

Adidași, top 5 trenduri pentru femei din acest sezon toamnă-iarnă. Avem o slăbiciune pentru adidași. Care sunt avantajele acestor modele?

Sunt confortabile și elegante. Perechea potrivită poate transforma o ținută și se poartă bine cu 70% din lucrurile din dulap. Putem enumera aici, de exemplu, pantalonii scurți, rochiile, fustele sau pantalonii lungi.

Adidași în diverse modele și pentru diverse ocazii

Suntem foarte entuziasmați de factorul distractiv din tendințele de adidași pentru femei din acest sezon.

Încălțămintea reprezintă o componentă interesantă a lumii modei. Da, urmează într-o oarecare măsură tendințele sezoniere ale podiumurilor. În special în ceea ce privește culorile și modelele. Dar pantofii se pot desprinde și în direcția lor.

Aruncați o privire la opțiunile actuale de adidași pentru femei de la Prada, Alexander McQueen sau Stella McCartney. Veți vedea la ce ne referim.

Sunt îndrăzneți până la punctul de a fi de nesuportat (pentru cei care nu văd valoarea de șoc un accesoriu). Totuși, vorbim de un lucru bun. Acele tendințe de design la un nivel foarte ridicat sunt adaptate suficient pentru marea masă.

Ce s-a întâmplat în momentul în care pantofii inspirați de designer au ajuns în magazinele noastre preferate? Erau mai degrabă distractivi decât șocanți și mai mult interesanți decât ridicoli.

În acest sezon, tendințele adidașilor se învârt în jurul noilor combinații de culori și a unor forme mai agresive. Un lucru este sigur: adidașii low-profile au ieșit “din joc” iar producătorii de declarații sunt prezenți.

Iată o privire asupra celor cinci tendințe preferate de adidași pentru femei din acest sezon de  toamnă.

Cele mai bune 5 tendințe de adidași pentru femei la ora actuală

1. Portocaliu, roz și roșu

Portocaliul, rozul și roșul au domnit confortabil pe podiumurile de toamnă/iarnă 2020. Acele culori aprinse și-au făcut chiar drum spre pantofi. Adidașii, datorită naturii lor casual, pot prezenta cu ușurință combinații de culori surprinzătoare.

S-ar putea să credeți că acest lucru le va face mai puțin versatile. Acest lucru este adevărat numai dacă sunteți rigidă în ceea ce privește modul în care combinați culorile.

Adidașii nu trebuie să se potrivească “per se”, trebuie doar să fie plăcuți ochiului și gata de plecare. Cu alte cuvinte, probabil că nu doriți să purtați adidași portocalii alături de colanți cu un verde de pădure.

Pe de altă parte, puteți purta adidași portocalii cu perechea potrivită de pantaloni scurți roșii. Dacă doriți o atmosferă de școală veche, o pereche de Nike s-ar putea să fie ceea ce căutați.

În plus, oferă pete vibrante de coral, piersică și galben. O schimbare frumoasă de ritm pentru sezonul de toamnă, în opinia noastră. Se pot purta cu blugi, colanți sau sub o rochie pe un ton neutru.

Reduceți trendul portocaliu cu o pereche de adidași New Balance. Combinația dintre portocaliu și roșu ars este deosebit de atrăgătoare. Aproape că nu mai contează ce altceva purtați cu acești adidași. Oricum vor fura toate privirile celor prezenți.

2. Adidași de la tata

Adidașii groși ai tăticului au fost o perioadă îndelungată în centrul atenției. Cu cât este mai incomod, cu atât mai multe femei ar fi vrut să îl poarte. Le putem mulțumi celor de la Prada pentru asta. Eticheta acestora a dus adidașii tatălui pe noi culmi de greutate.

Adidașii groși oferă o încuviințare către tendință, dar într-o variantă foarte purtabilă și comodă. Acest model cu ton neutru va merge cu orice. Pe de altă parte, sunt disponibile și variante pe alb pentru mai multă versatilitate.

3. Modele cu platformă

Acești adidași cu platformă continuă să fie, de asemenea, foarte populari printre clienții de peste tot. Reprezintă o adevărată veste fabuloasă pentru doamnele mai mici de înălțime de pretutindeni.

Doar aveți grijă să nu duceți problema platformei prea departe. În ceea ce privește încălțămintea, înălțimea atinge un punct de întoarcere atunci când nu sunt confortabili.

Nu ar trebui să fie o problemă, deoarece comercianții cu amănuntul au atât de multe opțiuni. De la modelele subtile la cele care sunt îndrăznețe în înălțime, aveți de unde alege.

Două modele care ne plac sunt Converse One Star și cel simplu cu platformă roz.

Adidașii cu platformă roz Converse One Star sunt ceea ce trebuie din punctul de vedere al culorii și înălțimii. În plus, acestea sunt Converse, una dintre acele mărci iconice care vor câștiga întotdeauna puncte de stil.

Ne place să purtăm acești adidași cu blugi și un tricou simplu cu decolteu în V. O ținută care spune: “Tocmai am combinat toate astea împreună și arată uimitor”. Între noi fie vorba, ne străduim să obținem acest aspect în fiecare zi. Uneori ne iasă, alteori nu chiar.

Pentru mai multă înălțime și mai puțină culoare, încercați adidașii cu platformă de la cunoscute lanțuri internaționale. De exemplu, poate dați peste un model cu un roz metalic.

Aceștia oferă o atmosferă de prințesă preadolescentă. Poate de aceea ne plac atât de mult. Nu există o regulă conform căreia o femeie de o anumită vârstă nu poate purta pantofi de un roz metalic.

4. Blocarea culorilor

Blocarea culorilor, prin natura sa, este deranjantă pentru ochi. Atât de mult încât, folosită corect, te poate face să arăți mai bine și să furi atenția tuturor.

Deoarece blocarea culorilor este agresivă la limită, personal îmi limitez utilizarea la accesorii (poșete și pantofi). Și în acest sezon aveți câteva opțiuni de adidași cu adevărat “sălbatici”. Luați acești adidași ASOS Day Social, de exemplu.

OK, da, au o atmosferă “proaspătă” de Prince of Bel Air, dar sunt și foarte distractivi. Îi puteți purta cu o rochie gri și jachetă din denim. Nu sunt necesare alte accesorii!

Prețul este aproximativ la limita a ceea ce ar trebui să cheltuiți pentru această tendință. Mai ales având în vedere că e posibil să nu mai fie prin magazine sau în online toamna viitoare.

5. Modele

Dungi, cercuri, carouri și flori au fost observate pe podiumurile de modă din această toamnă. Uneori sunt chiar amestecate împreună. Și pantofii, în special adidașii, au urmat exemplul. Serios, aruncați o privire la un model Gucci cu monograma de marcă suprapusă pe un imprimeu cu mere. Nebunesc, nu-i așa?

O alegere mai ușoară de purtat, dar nu mai puțin distractivă, este Traq by Alegria Sneaq. Și da, știm că este ciudat să vorbim despre adidași cu flori roz la începutul toamnei, suntem în 2020!

Înapoi sus