ÎNTREBĂRI

CINE poate participa la atelierele ArtCrowd?

La atelierele ArtCrowd sunt bineveniţi atât copiii cât şi adolescenţii curioşi şi dornici să descopere subiecte abordate din punctul de vedere al unor artişti, scenografi, arhitecţi, sculptori sau altor profesionişti din domeniile artelor vizuale sau/şi aplicate. Vă rugăm să ţineţi cont de numărul şi de vârstele participanţilor cărora le sunt adresate atelierele.

CUM poate o şcoală sau o instituţie colabora cuArt Crowd?
Ne bucurăm să lucrăm cu şcoli de stat, aceasta fiind şi misiunea şi viziunea ArtCrowd. Până când propunerile ArtCrowd vor putea însă intra în curriculum național, şcoala de stat sau particulară interesată de o colaborare este invitata să apeleze la fondul şcolii, fondul clasei sau un sponsor extern. Echipa Artcrowd este mereu în căutare de noi provocări şi propune învatatorilor respectiv profesorilor dornici să dezvolte împreună cu noi concepte croite special pe ceea ce consideră dânşii necesar pentru elevii lor.

UNDE au loc atelierele ArtCrowd?

Atelierele susţinute de echipa ArtCrowd se derulează fie în şcoli de stat sau particulare sau alte instituţii publice fie într-un spaţiu oferit de Dumneavoastră. La cerere ne deplasăm şi în alte zone urbane sau rurale din România, ba chiar şi peste mări şi ţări. Pentru anumite proiecte, vom avea nevoie de condiţii speciale: de exemplu proiectele de teatru de umbre umane necesită spaţii care pot fi întunecate complet.

CINE ŢINE atelierele ArtCrowd?

Atelierele şi proiectele ArtCrowd sunt ţinute de profesionisti cu experiență în lucrul cu copiii. Pentru atelierele cu mai mult de 20 de copii sau adolescenţi apelăm la sprijinul învăţătoarei, profesorului sau la un asistent colaborator ArtCrowd. Echipa ArtCrowd lucrează la cerere în limba română, germană sau engleză. Pâna în prezent am colaborat cu şcoli de stat şi particulare din România și Austria.

CÂT COSTĂ participarea la un atelier sau proiect ArtCrowd?

Costurile variază în funcţie de durata proiectului, numărul copiilor/ adolescenţilor participanţi. Dacă proiectul se desfăşoară în afara Bucureştiului, se adaugă un buget pentru transport. Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi per e-mail la adresa artcrowd1@gmail.com

CUM se poate aplica pentru un atelier ArtCrowd?

Dacă sunteţi adult şi aţi adunat un grup de minim 8 copii sau adolescenţi care ar dori să participe la unul din atelierele Artcrowd, vă rugăm să ne scrieţi un e-mail la adresa artcrowd1@gmail.com Dacă sunteţi învăţătoare ori profesor şi doriţi să lucrăm cu clasa dumneavoastră în cadrul şcolii la un atelier sau proiect ArtCrowd, contactaţi-ne la adresa de e-mail artcrowd1@gmail.com. Tot la această adresă răspundem şi solicitărilor referitoare la proiectele care urmează a fi concepute şi „croite” special pentru elevii dumneavoastră.